Masharik

Lacha after jam | | Koncert, jam session
 Kupi karto

Štiričlanska zasedba Masharik prepleta blues rock z vložki psihedelije in soula, katerega v fuzijo zvokov vnese čuten ženski vokal. Njihova zvočna podoba prepleta lahkotnost vokala in težo instrumentala, ki ustvarjata divjo rokenrol energijo. Koncerti temeljijo na občutkih, ki jih doživljajo v danem trenutku, na energiji, ki jo ustvarjajo med seboj in z občinstvom. Izvajajo predvsem avtorsko glasbo, ki jo pišejo v slovenščini, vzdušje pa začinijo tudi z interpretacijo svojih najljubših pesmi.


Maša Bogataj, vokal, kitara
Luka Zemljič, klaviature
Žiga Korenčič, bas
Bojan Marinko, bobni


Za afterje bo na Festivalu Lent letos skrbela Lacha, tista neoprijemljiva sila, ki z različnimi dogodki po principu »malo drugače« že nekaj let skrbi za podporo in razvoj glasbene scene v Mariboru.

Lachin after jam je edinstvena izkušnja; fuzija žanrov, nivojev in starosti. Je dogodek, na katerem se na odru zberejo naključni glasbeniki in sledijo ritmu trenutka, ustvarjalnosti in navdiha - tukaj in zdaj. Da bodo začetki lažji, jam sessione odpirajo lokalni virtuozi, ki živijo za glasbo in delajo premike na slovenski glasbeni sceni: WudisbanPine TreeFridas Jazz QuartetMasharikFunk fact in Sara LamperčnikMultiversalToniHauptman in DJ Turista - nato pa so na oder vabljeni vsi glasbeniki in glasbenice, da bomo večer kreirali skupaj, poslušalci in ustvarjalci!

Obljubljamo nepozabne after jam partyje, hude koncerte in nore jam sessione. Prinesite svoj instrument ali pridite praznih rok, že(l)jnih ušes ter poskočnih nog. Odbito bo!


Vstopnina za Lacha after jam: 5 eur ali vstopnica za prireditve na Minoritih - Odru Nove KBM na dan dogodka.

Lokacija

Pokrovitelj dogodka

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava