gledališče | Ulično gledališče
  • 21.45 - 22.15
  • Glavni trg
    /
  • Vstopnine ni.

Ulično – gledališka predstava, 30'

Popotovanje je dirka v kateri je glavna nagrada izkušnja. In topogledno so moški najbolj primernitekmeci - pravi prvaki. So celo boljši, kot so si kdaj koli mislili. Dva tekača na smučeh sta izgubila zemljevid in vse, kar jima je ostalo, sta onadva in njun skupen cilj – preteči progo. Ob tem preživljata pravo tekaško odisejado, pravo potepuško dogodivščino z nejasno progo in še manj jasnim koncem.

Pripravite smučarske palice, povoskajte si brke, spijte požirek čaja za vzpodbudi in – začnimo! Predstava "Smučarska odisejada" temelji na dolgoletnih izkušnjah bratov Trick z uličnim gledališčem. Njune močne strani so samoironija, žongliranje, manipulacija objektov, zmerne akrobacije in prijazen humor. Publiko v predstavo vključujeta tako psihično kot fizično in posledice znajo biti nepredvidljive. Vam je zmanjkalo smučin? Ne sledite - nič hudega saj ta predstava nikakor ni tradicionalna!

Kot pravi priljubljeni nemški pregovor: »Smučarji tekači živijo dlje«. Smeh in humor naj bi življenjedaljšala. Odkrijte torej s to predstavo eliksir nesmrtnosti!


Bratři v tricku

Lokacija

Pokrovitelj dogodka

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava