Splicka scena (CRO)

Priporočamo
 Kupi karto

Josip Škiljo, Ivica Lazaneo, Tomislav Primorac, Ante Traviz

Josip Škiljo je zadnja generacija Titovih pionirjev, za kar se pokojni maršal ni preveč sekiral. Čeprav je ljubitelj adrenalina, lahko zaradi neprespanosti zaspi tudi za šankom ter tako živi dalmatinske sanje – nič delati. Dolce far niente.

Ivica Lazaneo je trenutno največji in edini poročeni komik. Kljub višini dveh metrov mu alkoholni hlapi onemogočajo igranje košarke. Stand up dela zaradi denarja, žensk in slave. Prodaja olivno olje.

Tomislav Primorac je v prostem času fizik, ki bi rad bil Nikola Tesla komedije. Ne toliko zaradi rezultatov, kot za to, da bi se Dalmatinci in Hercegovci kregali, čigav je. Njegova najljubša publika so stare mame. Pripeljite svojo in preverite, če je res.

Ante Travizi izbira med stand upom in fakulteto. Če že mora izbrati, pravi, da bo izbral kebab, ki ima vse: kruh, meso in omake, kar so bistvene sestavine življenja. Slabe živce tega dolgočasnega manijaka lahko pomiri samo espresso. Mami ne verjame, da je bil načrtovan med vojno. Verjame, da je bolj kolateralna škoda.


V primeru ugodne vremenske napovedi bomo kapaciteto sedišč za predstavo povečali. 
Vljudno prosimo, sproti spremljajte razpoložljivost prostih vstopnic, predvsem pa 3 dni pred pričetkom predstave.

Lokacija

Pokrovitelj dogodka

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava